Holdingov pokretni ured od danas ponovno radi

Holdingov pokretni ured od danas ponovno radi

Mobilna poslovnica Zagrebačkog holdinga, nakon stanke zbog epidemiološke situacije i preventivnih mjera, ponovno će raditi od danas, 11. svibnja.

Do daljnjega će tijekom radnog dijela tjedna obilaziti dvije gradske lokacije, ali će se u naseljima zadržavati dvostruko dulje u odnosu na raniji raspored.

Tijekom prijepodneva građanima će biti na raspolaganju od 8 do 12 te u poslijepodnevnom terminu od 14 do 18 sati. Također, specijalizirano vozilo dostupno je i subotom.

Individualni dolazak (u zasebnom terminu i na kućnu adresu) može se ugovoriti kroz Pozivni centar i broj 072 500 400. Uz starije, teže pokretne i sugrađane s invaliditetom, prednost u realizaciji usluge imaju sugrađani čiji su objekti oštećeni u potresu.

U pokretnoj poslovnoj jedinici mogu se ažurirati pojedinosti ugovorenih usluga, osobni ili podaci o objektu, a integrirana je i ostala korisnička podrška.

Raspored za sljedeći tjedan dostupan je na internetskoj stranici holdingcentar.zgh.hr. Informacije o planiranim terminima i lokacijama pružaju i agenti Pozivnog centra.

Raspored lokacija za ovaj tjedan dostupan je na poveznici: https://www.zgh.hr/usluge-8/zona-za-korisnike-27/holding-centar/zbirni-pregledi/raspored-pokretnog-ureda/7038

(ZG-m)