Holding poziva korisnike da dostave svoj OIB

Holding poziva korisnike da dostave svoj OIB

U cilju kompletiranja baze matičnih podataka korisnika usluga Zagrebačkog holdinga (ZGH), sredinom srpnja na 37.125 adresa korisnika, koji još nisu dostavili svoj osobni identifikacijski broj (OIB), poslan je obrazac za dostavu potrebnih podataka s plaćenim odgovorom.

Kako bi se olakšala dostava traženih podataka, korisnici usluga svoj OIB od sada mogu dojaviti i putem Pozivnog centra Zagrebačkog holdinga, pozivom na broj 072 500 400.

Naime, prema odredbi članka 5. točka 2. i članka 7. Zakona o osobnom identifikacijskom broju (NN 60/2008), Zagrebački holding je u obvezi koristiti OIB za povezivanje podataka u svojim službenim evidencijama, u svakodnevnom radu i kod razmjene podataka.

S obzirom na broj i vrstu usluga koje podružnice i ovisna društva Zagrebačkog holdinga pružaju našim sugrađanima, dostavljeni OIB korisnicima, među ostalim, omogućuje uvid u sva zaduženja po komunalnim računima koje izdaje Zagrebački holding, a samim time lakše i brže dobivanje željenih informacija.

Iz ZGH stoga pozivaju korisnike usluga, koji još nisu dostavili svoj OIB, da to učine:

  •   putem web obrasca,
  •   osobno u Centru za korisnike, Ulica Grada Vukovara 41 i u Info centru, Savska cesta 1 ili
  •   pozivom na broj 072 500 400 – uz osnovne podatke i OIB, potrebno je pripremiti i sistemski broj obveznika te sistemski broj objeka (cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika).

(zgh)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni