HNS: Ako ne na Sveticama, nogometni ćemo kamp graditi negdje drugdje

HNS: Ako ne na Sveticama, nogometni ćemo kamp graditi negdje drugdje

»U slučaju da suglasnost Grada Zagreba ipak izostane, Hrvatski nogometni savez spreman je izmijeniti postojeći plan te će već osigurana sredstva za izgradnju nogometnog centra investirati na drugoj lokaciji u Republici Hrvatskoj«, priopćili su danas iz HNS-a

Nakon što je točka o izgradnji Sportsko-rekreacijskog centra Svetice u sklopu kojega bi se uredio i nogometni kamp povučena s današnje sjednice Gradske skupštine iz Hrvatskog nogometnog saveza su se oglasili priopćenjem.

U dopisu koji je zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba Sandra Švaljek uputila predsjedniku Gradske skupštine Darinku Kosoru, povlači se Prijedlog zaključka o davanju prethodne suglasnosti za ulaganje sredstava u sportsku građevinu Sportsko rekreacijski centar Svetice radi potrebe cjelovitijeg sagledavanja svih aspekata ulaganja kao i detaljnijeg reguliranja međusobnih odnosa Grada Zagreba i Hrvatskog nogometnog saveza.

»Hrvatski nogometni savez u potpunosti je izvršio sve svoje obveze u dosadašnjem tijeku procesa te sa žaljenjem konstatiramo da zbog tehničkih razloga unutar organa i strukture gradske uprave predmet nije došao na raspravu«, ističu u HNS-u te napominju kako su i dalje uvjereni da se radi o projektu od izuzetnog značaja za građane Zagreba i hrvatski nogomet.

»Prihvaćamo ovu odluku s nadom kako će suglasnost biti dana na prvoj sljedećoj sjednici Gradske skupštine Grada Zagreba do kada će, vjerujemo, odnosi između Grada i HNS-a biti detaljno i precizno utvrđeni, jer je to u interesu građana Zagreba i Hrvatskog nogometnog saveza. U slučaju da suglasnost Grada Zagreba ipak izostane, Hrvatski nogometni savez spreman je izmijeniti postojeći plan te će već osigurana sredstva za izgradnju nogometnog centra investirati na drugoj lokaciji u Republici Hrvatskoj«, priopćili su iz HNS-a. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni