Herman: “Ljevičar se pretvorio u tiranina prema radnicima”

Herman: “Ljevičar se pretvorio u tiranina prema radnicima”

Čelnik zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman danas je poručio kako se Zagreb zbog štrajka radnika Čistoće približava »napuljskom scenariju«, odnosno da bude zatrpan smećem. Za nastalu situaciju okrivio je prvog čovjeka Grada Zagreba – gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

Herman je na konferenciji za novinare Kluba gradskih zastupnika HDZ-a i HSLS-a uoči sutrašnje sjednice Gradske skupštine pozvao sve strane na smirivanje strasti i socijalni dijalog. Tomaševiću je poručio kako se ne mora bojati da će članovi HDZ-a i HSLS-a ležati po cesti, kao što bi sigurno on radio prije samo tri godine da se takvo nešto dogodilo, jer im ne pada na pamet da izlaze na ulice i dodatno kompliciraju problem.

Čelnik zagrebačkog HDZ-a je, aludirajući na Tomislava Tomaševića, kazao da se onaj tko se onaj tko se borio za zelene politike i prava radnika kao istinski ljevičar »pretvorio u najgoreg tiranina prema radnicima koji su ga doveli na mjesto gdje se nalazi«.

Smatra da je za »za cijeli ovaj cirkus kriv zeleni aktivist, stručnjak zelene politike Tomašević i njegova gradska uprava«. Oni su, kaže Herman, na silu uveli novi način naplate mješovitog komunalnog otpad bez da su prethodno pripremili infrastrukture koja bi primila više različitih frakcija. Samo su građani pod prijetnjom kazni bili prisiljeni odvajati više otpada, tvrdi Herman. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni