HAŠK Mladost uručio plaketu predsjedniku Gradske skupštine

HAŠK Mladost uručio plaketu predsjedniku Gradske skupštine

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić u ponedjeljak je primio predstavnike Hrvatskih akademskih športskih klubova Mladost Sveučilišta u Zagrebu – predsjednika Tomislava Družaka, dopredsjednika Miru Pavlovića i glavnog tajnika Zorana Emeršića.

Malo je sportskih organizacija u Europi koje imaju takav kontinuitet i povijest poput HAŠK-a Mladost. Od 1903. godine i osnivanja pa sve do danas, kada okuplja 28 sportskih klubova, HAŠK Mladost predstavlja ono najbolje od hrvatskog sporta.

Uz znak zahvalnosti i poštovanja, predsjednik Udruge HAŠK Mladost Tomislav Družak, zajedno s dopredsjednikom Mirom Pavlovićem, te glavnim tajnikom Zoranom Emeršićem, uručili su predsjedniku Gradske skupštine Grada Zagreba Plaketu HAŠK-a Mladost povodom 115. obljetnice osnutka.

Tomislav Družak zahvalio je predsjedniku Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andriji Mikuliću na velikoj potpori prilikom 115. obljetnice rada HAŠK-a Mladost, kada je Gradska skupština bila jedan od pokrovitelja. Upoznali su predsjednika Gradske skupštine s problemima s kojima se susreću u radu te s mogućnostima i prilikama za napredak Udruge.

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić zahvalio je predstavnicima HAŠK-a Mladost na onome što čine za promociju Grada Zagreba, ali i Republike Hrvatske te istaknuo da su upravo sportaši najbolji promotori našega Grada te da će Gradska skupština Grada Zagreba učiniti sve kako bi pomogla u razvoju i napretku HAŠK-a Mladost. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni