Grupacija dimnjačara HGK ponudila pomoć Gradu Zagrebu

Grupacija dimnjačara HGK ponudila pomoć Gradu Zagrebu

(Dejan Lončarić, voditelj Grupacije dimnjačara HGK)

Snažan potres u Zagrebu nanio je veliku štetu zgradama i infrastrukturi, stoga je Grupacija dimnjačara HGK, koja okuplja sva trgovačka društva iz ove djelatnosti, ponudila pomoć Gradu Zagrebu te dimnjačarima i upraviteljima zgrada s područja Grada Zagreba.

„U ovakvim trenucima na gradske službe Grada Zagreba, upravitelje zgrada i zagrebačke dimnjačare dolazi veliki broj upita zabrinutih građana, kao i molbi za nužnim i hitnim intervencijama. Građanima je potrebno da to bude odrađeno u kratkom roku, za što su potrebni i resursi i djelatnici. Stoga je Grupacija dimnjačara ponudila pomoć kroz rješavanje elektronskih i telefonskih upita te eventualnu operativnu pomoć na samom terenu kako bi se rasteretio sustav,“ rekla je potpredsjednica HGK za graditeljstvo i promet Mirjana Čagalj.

Dejan Lončarić, voditelj Grupacije dimnjačara HGK ističe: „Kao struka, ali prije svega kao kolege dimnjačari iz ostatka Hrvatske znamo da se upiti i instrukcije ne mogu obavljati u isto vrijeme s operativnim radom na terenu te smo spremni ponuditi svaki oblik pomoći. Time možemo kolege iz Zagreba sljedećih nekoliko dana bar djelomično rasteretiti,“ rekao je voditelj Grupacije dimnjačara HGK Dejan Lončarić. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni