Gradski zastupnik Nenad Viduka kod gradonačelnika

Gradski zastupnik Nenad Viduka kod gradonačelnika

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je u Gradskoj upravi primio skupštinskog zastupnika Nenada Viduku zbog zastupničkog pitanja što je gradonačelniku upućeno na zadnjoj sjednici Gradske skupštine Grada Zagreba, a u vezi s izgradnjom raskrižja ulica Ferdinanda Budickog i Hrvatskog sokola na Jarunu.

Podsjetivši kako raskrižje već 30 godina stoji nezavršeno, zastupnik Viduka je istaknuo da bi spoj ulica Ferdinanda Budickog, Hrvatskog sokola i Trpanjske uvelike rasteretio promet Horvaćanskom, ali rješio i probleme poput divljeg parkirališta na tome mjestu.

Pročelnik Službe za mjesnu samoupravu Zoran Nevistić objasnio je kako je u tijeku postupak izrade projektne dokumentacije te da su razlog dugotrajnog čekanja na realizaciju projekta bili nerazjašnjeni imovinsko pravni odnosi.

Do kraja listopada trebala bi biti gotova sva dokumentacija, nakon čega se raspisuje javni natječaj, sumirao je gradonačelnik Bandić podsjetivši kako su Gradska uprava i Gradska skupština uslužni servis građana grada Zagreba te će i ovaj problem stanovnika Gradske četvrti Trešnjevka-Jug uskoro biti riješen.

(Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni