Gradska skupština odlučuje o prijedlogu zagrebačkog proračuna za 2020.

Gradska skupština odlučuje o prijedlogu zagrebačkog proračuna za 2020.

Zagrebačka Gradske skupština danas u 11 sati nastavlja 29. sjednicu koja je prekinuta u ponedjeljak navečer na raspravi o prijedlogu gradskog proračuna za 2020. godinu.

Na dnevnom redu je 41 točka, od koje su prve tri usvojene, a na redu je četvrta – Prijedlog Proračuna Grada Zagreba za 2020. – o kojoj je provedena višesatna rasprava, no ipak nije došlo do izglasavanja. Zbog velikog broja točaka predsjednik Skupštine prof. dr. Drago Promet odlučio je prekinuti sjednicu i zakazati njen nastavak za danas. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t