Gradonačelnikova uskrsna čestitka

Gradonačelnikova uskrsna čestitka

U povodu nadolazećih blagdana, gradonačelnik Milan Bandić upućuje svim Zagrepčankama i Zagrepčanima uskrsnu čestitku sljedećeg sadržaja:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

sretan vam Uskrs – blagdan vjere, nade, mira i radosti!

Neka nam univerzalne poruke Uskrsa budu poticaj i vodilja u našoj svakodnevici, a davanje, dijeljenje i solidarnost s drugima istinski put prema sretnijem i punijem životu!

Neka nam životna radost, ustrajnost, optimizam i solidarnost s bližnjima budu temelji na kojima ćemo zajednički, bez obzira na probleme i izazove graditi bolje, pravednije i uspješnije društvo – naš Zagreb i našu domovinu Hrvatsku!

Uskrs, koji se ove godine po gregorijanskom i julijanskom kalendaru slavi na isti dan, gradonačelnik je čestitao i nadbiskupu metropolitu Zagrebačke nadbiskupije kardinalu Josipu Bozaniću, predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije monsinjoru Želimiru Puljiću, nadbiskupu metropolitu Vrhbosanske nadbiskupije, kardinalu Vinku Puljiću, episkopu Srpske pravoslavne crkve i mitropolitu Zagrebačko-ljubljanskom i cijele Italije Porfiriju Periću, arhijereju i protonamjesniku zagrebačkom Dušanu Spasojeviću, protereju Makedonske pravoslavne crkve za RH Kirku Velinskom te apostolskom nunciju u RH monsinjoru Nj.E. Alessandru D’Erricu.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni