Gradonačelnikov prijem za dvije mnogočlane obitelji iz Zagreba

Gradonačelnikov prijem za dvije mnogočlane obitelji iz Zagreba

„Vi ste stvarno heroji i od srca vam čestitam i zahvaljujem na tome što ste se u ovo vrijeme odlučili na puno djece i još ste ih odgojili da budu dobri i uzorni učenici“

„Vi ste istinski ponos Zagreba i Hrvatske“, rekao je danas u gradskoj palači Dverce, gradonačelnik Milan Bandić obiteljima Vrdoljak i Zahirović, koje imaju 11-ero, odnosno 12-ero djece. „Vi ste stvarno heroji i od srca vam čestitam i zahvaljujem na tome što ste se u ovo vrijeme odlučili na puno djece i još ste ih odgojili da budu dobri i uzorni učenici“, dodao je gradonačelnik, zaželjevši im sve najbolje u novoj godini.

„Obitelji Vrdoljak i Zahirović bili su mi i poticaj“, naglasio je gradonačelnik Bandić, „da od sljedeće godine Grad osigura besplatne udžbenike i za srednjoškolce iz zagrebačkih obitelji s troje i više djece. To je najmanje što možemo učiniti za mnogočlane obitelji, a, ujedno, i doprinos pozitivnoj demografskoj slici Zagreba i Hrvatske“, poručio je gradonačelnik Bandić.

Mirsada Zahirović zahvalila se zagrebačkom gradonačelniku što ih je primio, istaknuvši da je ovo ugodno iznenađenje koje ih je jako razveselilo.

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t