Gradonačelnikov prijem za dvije mnogočlane obitelji iz Zagreba

Gradonačelnikov prijem za dvije mnogočlane obitelji iz Zagreba

„Vi ste stvarno heroji i od srca vam čestitam i zahvaljujem na tome što ste se u ovo vrijeme odlučili na puno djece i još ste ih odgojili da budu dobri i uzorni učenici“

„Vi ste istinski ponos Zagreba i Hrvatske“, rekao je danas u gradskoj palači Dverce, gradonačelnik Milan Bandić obiteljima Vrdoljak i Zahirović, koje imaju 11-ero, odnosno 12-ero djece. „Vi ste stvarno heroji i od srca vam čestitam i zahvaljujem na tome što ste se u ovo vrijeme odlučili na puno djece i još ste ih odgojili da budu dobri i uzorni učenici“, dodao je gradonačelnik, zaželjevši im sve najbolje u novoj godini.

„Obitelji Vrdoljak i Zahirović bili su mi i poticaj“, naglasio je gradonačelnik Bandić, „da od sljedeće godine Grad osigura besplatne udžbenike i za srednjoškolce iz zagrebačkih obitelji s troje i više djece. To je najmanje što možemo učiniti za mnogočlane obitelji, a, ujedno, i doprinos pozitivnoj demografskoj slici Zagreba i Hrvatske“, poručio je gradonačelnik Bandić.

Mirsada Zahirović zahvalila se zagrebačkom gradonačelniku što ih je primio, istaknuvši da je ovo ugodno iznenađenje koje ih je jako razveselilo.