Gradonačelnikov prijem za diplomatski zbor

Gradonačelnikov prijem za diplomatski zbor

“Zajedničkim radom složno se nosimo s velikim izazovima, stvaramo i gradimo nove projekte na kulturno-umjetničkim, tehnološkim i gospodarskim poljima, a prijateljske odnose godinama gradimo na temeljima međusobnog uvažavanja i podrške”, istaknuo je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u gradskoj palači Dverce na tradicionalnome novogodišnjem prijemu za članove diplomatskog zbora u Republici Hrvatskoj.

Zahvaljujući gostima na dosadašnjoj uspješnoj suradnji, gradonačelnik Bandić je naglasio da su odnosi Republike Hrvatske i matičnih domovina gostiju na čvrstim temeljima i zbog doprinosa i angažmana diplomatskih misija.

U ime diplomatskog zbora nazočnima se obratio apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj Allesandro D’Errico. Visoki gost je gradonačelniku i njegovim suradnicima zahvalio na još jednoj uspješnoj godini i na konstruktivnome radu za dobrobit Zagrepčana i njihovih gostiju. Naglasio je da diplomatski zbor s pažnjom prati rad gradskih vlasti i uspjehe Grada Zagreba. Svim Zagrepčanima je poželio prosperitetnu i sretnu novu 2017.

(Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni