Gradonačelnikov prijam za najbolje sportaše u 2018.

Gradonačelnikov prijam za najbolje sportaše u 2018.

»Gledam kako trenirate, gledam Sinkoviće, gledam Sandru kako baca, ali ovdje smo da popričamo i da se vidimo«, kazao je Bandić

Gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak je u gradskoj palači Dverce primio sportašice i sportaše koji su u 2018. postigli iznimne rezultate na sportskim borilištima diljem Europe i svijeta.

»Radujemo se s vama kad postižete vrhunske rezultate i promovirate Zagreb i našu domovinu. Ponosni smo i divimo se vašoj upornosti, čvrstoj volji, neizmjernom trudu, disciplini i sportskim vještinama, rekao je gradonačelnik te istaknuo da su ti rezultati nemjerljiv doprinos i poticaj mladim naraštajima za uključivanje u sport. Želim vam sreću i zdravlje i još puno sportskih uspjeha«.

Među sportašima bili su braća Martin i Valent Sinković koji su ovih dana osvojili zlato na Svjetskom veslačkom prvenstvu u dvojcu bez kormilara u Plovdivu, zatim Filip Hrgović – novi boksački interkontinentalnog prvaka u teškoj kategoriji po verziji WBC te bacačica diska Sandra Perković, zlatna na 68. Hanžekovićevom memorijalu.

»Gledam kako trenirate, gledam Sinkoviće, gledam Sandru kako baca, ali ovdje smo da popričamo i da se vidimo«, kazao je Bandić.

U ime sportašica i sportaša gradonačelniku je na, kako je istaknula, kontinuiranoj dugogodišnjoj podršci, zahvalila najuspješnija atletičarka Sandra Perković. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni