Gradonačelnik zavhalio Zagrepčanima na ozračju koncerta 2Cellosa

Gradonačelnik zavhalio Zagrepčanima na ozračju koncerta 2Cellosa

Nakon veličanstvenog koncerta svjetski popularnih i hvaljenih virtuoza 2Cellos, što se u subotu održao na Trgu kralja Tomislava, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je zahvalu sugrađanima, izvođačima i organizatorima:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

U subotu navečer Zagreb je doživio nezaboravan koncert, glazbenu poslasticu koja nas je oduševila, koja Zagreb još jedanput potvrđuje kao nezaobilaznu destinaciju za sve one koji žele vidjeti ljepotu, uživati u vrhunskoj kulturnoj ponudi, koji cijene sigurnost i poseban šarm što ga zrači ovaj grad a stvaraju ga njegovi građani.

Da, za ovo sjajno ozračje, za energiju i čaroliju koju smo osjetili, najzaslužniji ste vi, vaš dolazak i podrška umjetnicima koji su, kao i uvijek, dali sve da ovu noć dugo pamtimo. Zahvaljujem vam na tome.

Zahvalu u svoje i u vaše ime upućujem našim virtuozima, Luki Šuliću i Stjepanu Hauseru, te njihovim gostima Zuccheru i Oliveru.

Hvala i svima koji su sudjelovali u organizaciji koncerta, svim gradskim i komunalnim službama, djelatnicima Policije i Hitne, svima koji su na bilo koji način doprinijeli njegovom iznimnom uspjehu. Također, moja isprika onima koji su zbog koncerta i velikog broja ljudi koji su popunili Tomislavac i okolne ulice imali bilo kakve probleme u prometu.

Još jedanput, od srca zahvaljujem na dolasku i podršci, a Zagrebačko kulturno ljeto i Zagreb Classic idu dalje!

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t