Gradonačelnik zahvaljuje građanima na strpljenju zbog norijade

Gradonačelnik zahvaljuje građanima na strpljenju zbog norijade

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić oglasio se u utorak navečer s porukom i zahvalom maturantima i sugrađanima u povodu Dana maturanata.NJegovu poruku prenosimo u cijelosti:

Dragi maturanti, drage Zagrepčanke i Zagrepčani,

Dan na izmaku dan je kojega će pamtiti svaki zagrebački maturant jer on predstavlja svojevrsnu razdjelnicu nakon koje počinje drugačiji dio životnog iskustva, novi izazovi i drugačiji odgovori.

Znam da smo zajedno, na putu od glavnog zagrebačkog trga do Bundeka, uzrokovali kratkotrajna preusmjeravnja prometa iz sigurnosnih razloga, ali računali smo, drage Zagrepčanke i Zagrepčani, na vaše strpljenje, razumijevanje i tolerantnost prema našim mlađim sugrađanima, onima koji danas uspješno polažu ispit zrelosti. Vjerujem da će u takvom ozračju i završiti današnji dan. U ime više od 9000 maturanata i svoje osobno ime ispričavam se svima kojima smo eventualno poremetili svakodnevni ritam i pričinili bilo kakvu poteškoću.

Zahvaljujem također onima koji sudjeluju u organizaciji Dana maturanata i koji su pomogli da sve protiče u najboljem redu. Hvala gradskim tvtkama i uredima, državnim institucijama i napose, policiji – djelatnicima Policijske uprave zagrebačke.

Vama, dragi maturanti, čestitam na dosadašnjem školskom uspjehu i želim vam mnogo sreće u daljnjem obrazovanju te pronalasku posla koji će ispuniti vaše ambicije.

Želim također da ovaj vaš dan provedete veselo, da ga pamtite po dobrom provodu u dobrom društvu, po zabavnoj i ujedno dostojanstvenoj atmosferi kakvu osjetim svake godine družeći se s generacijama na koje smo ponosni.

Sretno!

Vaš Gradonačelnik

Milan Bandić

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni