Gradonačelnik Zagrepčankama dijelio ruže za Dan zaljubljenih

Gradonačelnik Zagrepčankama dijelio ruže za Dan zaljubljenih

U povodu Valentinova predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić je zajedno s članicama Foruma žena stranke u subotu na Trgu bana Jelačića Zagrepčankama dijelio ruže.

„Na Valentinovo, 14 . veljače na Jelačić placu dajući ruže kažemo hvala zagrebačkim damama za sve što su učinile. To je tradicija više od 20 godina koju nećemo prekinuti”, izjavio je Bandić.

Svim zaljubljenim zaželio je puno sreće, zdravlja i ljubavi, a ostalim građanima više međusobne tolerancije te da zajedništvom, solidarnošću, sinergijom u kontinuitetu grade prosperitet Zagreba.

Predsjednica Foruma žena Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti Tamara Čubretović je istaknula da se podjelom ruža želi unijeti pozitivna energija u ljudske živote.

„Ljubav je najveća sila koja pokreće ljude, stvara pozitivnu frekvenciju među njima. Korona i potres u Zagrebu su nas mentalno unazadili te nam je svima potrebno više energije da se uzdignemo”, rekla je Čubretović.

Jedna od Zagrepčanki koja uvijek nekom sitnicom razveseli drage osobe za Valentinovo je studentica Lucija Jerković.

„Valentinovo je prilika da se sjetimo ljudi koje volimo. Iako bi to trebali činiti svaki dan, nažalost to ne činimo, nego na ovaj dan darujući poklon pokazujući veću gestu prema nekom”, rekla je za ZG-magazin Jerković.

Zagrepčanin Neven je istaknuo da je Valentinovo za njega jedan lijepi običaj koji treba njegovati, ali je nažalost postao prilično komercijaliziran. Dodao je da unatoč komercijalizaciji pažnju treba vratiti na glavnu vrijednost Valentinova.

„Valentinovo je Dan zaljubljenih, a zaljubljenost je nešto prekrasno. Prava ljubav jednom klikne i ostane do kraja života”, rekla je Zagrepčanka Katarina. Naglasila je da ljubav između supruga i nje traje gotovo 50 godina, a on je još uvijek iznenadi nekim poklonom pa čak i za Valentinovo.

Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni