Gradonačelnik, sportaši i pjevači zasukali rukave i uredili dvorište Dječjeg vrtića Zapruđe

Gradonačelnik, sportaši i pjevači zasukali rukave i uredili dvorište Dječjeg vrtića Zapruđe

Samo nekoliko sati rada, malo mašte i dobre volje bilo je potrebno da se razveseli djecu jasličke dobi i da im se uljepšaju budući dani i boravak u vrtiću

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pridružio se i ove godine akciji Za Ljepši Grad – Zato što volimo Zagreb, a u akciju su se uključile i zvijezde te osobe iz javnog života. Ovogodišnjom akcijom uredilo se dvorište Dječjeg vrtića Zapruđe i okolni parkovi. Akciju je, u suradnji s Gradom Zagrebom i HEP-om, pokrenuo radio Antena Zagreb prije pet godina, s ciljem da se aktivnim djelovanjem Zagreb učini još ljepšim, na korist građana.

Samo nekoliko sati rada, malo mašte i dobre volje bilo je potrebno da se razveseli djecu jasličke dobi i da im se uljepšaju budući dani i boravak u vrtiću. Radost i zadovoljstvo nije skrivala ni ravnateljica vrtića Božana Lasić.

»Od srca hvala svima koji su sudjelovali u ovogodišnjoj akciji i zahvaljujemo svima koji su slali prijave te na bilo koji način sudjelovali u ovoj hvale vrijednoj akciji koja je našim najmlađima, djeci jasličke dobi, uljepšala i oplemenila svakodnevni boravak na zraku. Na našem su se dvorištu napokon razigrale boje po zidovima, stupićima i travnjacima te svojim šarenilom pridonijele da naše jaslice postanu mjesto ugodnog boravka za djecu i odrasle«, izjavila je ravnateljica Božana Lasić.

Bojanje kistovima, sadnja cvijeća, postavljanje novih sprava za igranje i ostala kreativna rješenja zaokupila su pažnju brojnih poznatih lica poput gradonačelnika Milana Bandića, glazbenika Ivana Dečaka iz grupe Vatra, Aljoše i Antonije Šerić iz grupe Pavel, Davora Gopca, Carle Belovari, dizajnerica Ivane Popović i Đurđice Vorkapić, glumice Doris Pinčić, rukometaša Zagreba Filipa Ivića, nogometaša GNK Dinama Ivana Fiolića i Endrija Cekicija, poduzetnice Lane Pavić, te naših DJ-a Barbare Kolar, Lorena Nosić i Saša Buneta. Voditeljica Antene Zagreb Tamara Loos, koja je i sama majka male djevojčice, oduševila se novinama.

za-ljepsi-grad-antena

(zg-magazin / antenazagreb)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni