Gradonačelnik primio mališane iz gradskih vrtića i njihove odgajatelje

Gradonačelnik primio mališane iz gradskih vrtića i njihove odgajatelje

Djeca su gradonačelniku postavili razna pitanja o njegovu poslu, bilo je pitanja i o psu Rudiju kao i molbi za nove ljuljačke i bazene u vrtićima

U povodu 19. dana dječjih vrtića Grada Zagreba danas su palači Dverce odzvanjali dječji smijeh i pjesma. Mališane iz gradskih vrtića, u pratnji svojih odgajatelja i ravnatelja, primio je gradonačelnik Milan Bandić.

»Posebno sam sretan što vas mogu ugostiti i pozdraviti kao gradonačelnik grada prijatelja djece. Na mojim suradnicima i meni je da svaki dan demonstriramo da tu titulu zaslužujemo«, rekao je gradonačelnik.

Djeca su gradonačelniku postavili razna pitanja o njegovu poslu, bilo je pitanja i o psu Rudiju kao i molbi za nove ljuljačke i bazene u vrtićima.

Dani dječjih vrtića Grada Zagreba ove godine se održavaju od 11.do 17. svibnja pod pokroviteljstvom zagrebačkog gradonačelnika, a u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport te dječjih vrtića Grada Zagreba.

Završno događanje održat će se u nedjelju 17. svibnja na Bundeku od 10 do 13 sati, u okviru kojega je predviđeno druženje i sportske igre djece, roditelja i odgojitelja, glazbeni nastupi djece na pozornici te tematski punktovi – kazalište u prirodi, adrenalinski park, igre s vodom… (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni