Gradonačelnik poziva Zagrepčane da bodre Stipu Žunića

Gradonačelnik poziva Zagrepčane da bodre Stipu Žunića

Kao uvod, predviđeno je revijalno bacanje kugle u kojem će se okušati poznate hrvatske sportašice i sportaši

Ususret 67. Hanžekovićevom memorijalu, danas, 28. kolovoza, kod fontana u Ulici hrvatske bratske zajednice, održat će se III. memorijal Ivan Ivančić – natjecanje u bacanju kugle u spomen na legendarnog trenera najboljih hrvatskih bacačica i bacača.

Memorijal će otvoriti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji će i na završetku natjecanja uručiti pehar pobjedniku.

Natjecanje na kojem će nastupiti brojna značajna svjetska i domaća imena započinje u 19,00 sati, a u 18,00 sati, kao uvod, predviđeno je revijalno bacanje kugle u kojem će se okušati poznate hrvatske sportašice i sportaši.

Gradonačelnik Bandić pozvao je sugrađane da dođu pogledati vrijedan sportski spektakl kojim započinje »velika atletska fešta u Zagrebu«

Bandić ističe da će na Memorijalu Ivana Ivančića večeras nastupiti ponajbolji svjetski bacači: Novozelanđanin Tom Walsh, svjetski prvak i osvajač srebrnog odličja iz Londona, Amerikanac Joe Kovacs te naš brončani Stipe Žunić.

»Dođite i uživajte u nadmetanju najboljih te zajednički bodrimo našeg bacača! Pozivam vas da i večeras budemo zajedno, da budemo dio neponovljive sportske atmosfere i učinimo sve da ovaj veliki sportski događaj, svojevrsni uvod u popularni Hanžekov memorijal, bude još bolji i spektakularniji!«, stoji u pozivu gradonačelnika koji poručuje da se »ovaka događaj ne propušta«. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni