Gradonačelnik poziva sugrađane da dočekaju Novu na Trgu bana Jelačića

Gradonačelnik poziva sugrađane da dočekaju Novu na Trgu bana Jelačića

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je putem medija uputio poziv sugrađanima da dođu na proslavu Nove 2019. godine na Trg bana Jelačića:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

Silvestarska noć je pred nama, a kao i uvijek s veseljem ćemo ispratit staru i dočekati novu godinu.

Vjerujem da će mnogi od nas već tradicionalno te noći biti na otvorenom, na trgovima u središtu našega Zagreba – grada s osmijehom i grada s najboljim europskim adventom, grada posebnog ugođaja i nedostižnog šarma.

S nama će, dragi sugrađani, biti i brojni gosti iz susjednih i drugih, ne samo europskih zemalja, koji cijene ljepotu i živost Zagreba, atmosferu i sigurnost naših trgova i ulica.

Sve vas pozivam, a posebno naše mlade sugrađane, da opet budemo zajedno, da osjetimo tu zajedničku radost, energiju i atmosferu, da uz bogat program na Trgu bana Josipa Jelačića, na Zrinjevcu, Tomislavcu, Europskom trgu te pored Hrvatskog narodnog kazališta, uz druženje, pjesmu i zabavu dočekamo novu 2019. godinu.

Na središnjem trgu vas očekuju DJ Akademija, Četiri tenora koje prati revijski orkestar, ponoćni vatromet, a u novu godinu nas uvodi Hladno pivo, legendarni zagrebački bend koji svoju 30-tu obljetnicu postojanja uokviruje baš ovim koncertom.

Dobrodošli na najbolju novogodišnju zabavu, u gradu koji se ponosi svojom gostoljubivošću, sigurnošću, svojom otvorenošću, multikulturalnošću i multietničnošću!

Vaš gradonačelnik

Milan Bandić

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni