Gradonačelnik poziva na strpljenje zbog radova na prometnicama

Gradonačelnik poziva na strpljenje zbog radova na prometnicama

»Nastojimo u vrijeme godišnjih odmora učiniti što više kako bi nas, po povratku s odmora i s početkom nove školske godine, dočekale uređene i sanirane prometnice«, navodi Milan Bandić

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je uputio poruku sugrađanima u kojoj ih poziva na strpljenje zbog mnogobrojnih radova na gradskim prometnicama:

»Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

Kao i svake godine i ovo zagrebačko ljeto obilježeno je brojnim radovima na gradskim prometnicama. Nastojimo u vrijeme godišnjih odmora učiniti što više kako bi nas, po povratku s odmora i s početkom nove školske godine, dočekale uređene i sanirane prometnice s novim asfaltom i novom signalizacijom. Bez obzira na to povremene gužve i zastoji u prometu neminovnost su pa vas, uz ispriku, molim za toleranciju i strpljenje«, stoji u gradonačelnikovoj poruci.

Podsjeća da će zbog izvođenja radova na uređenju kolnika Slavonske avenije na dijelu od nadvožnjaka iznad raskrižja Ljudevita Posavskog/Mije Haleuša do Ulice Siniše Glavaševića do utorka 25. 7. 2017. do 04,00 sata, biti zauzet dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Unutar toga razdoblja, u trajanju od tri dana bit će zatvoren sjeverni kolnik Slavonske avenije na dijelu od Ulice Resnik III. do Čulinečke ceste, dok će se promet odvijati po južnom kolniku dvosmjerno. Prilikom navedenog preusmjeravanja prometa biti će onemogućeno prometovanje navedenim raskrižjima iz smjera sjevera prema jugu i obratno.

Također podsjeća da je zbog izvođenja radova na zamjeni prijelaznih naprava, južni odnosno sjeverni kolnik nadvožnjaka Slavonska avenija iznad Avenije Marina Držića do petka 11. 8. do 20,00 sati zatvoren za sav promet – naizmjenično prema dinamici izvođenja radova, dok će se promet odvijati dvosmjerno po sjevernom odnosno južnom kolniku.

»Zato vas još jedanput, drage sugrađanke i sugrađani, molim za strpljenje i korištenje alternativnih pravaca kretanja, misleći prvenstveno na Zagrebačku zaobilaznicu i Radničku cestu. Hvala vam na razumijevanju!«, poručuje gradonačelnik Bandić. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni