Gradonačelnik poziva na koncert dueta 2Cellos

Gradonačelnik poziva na koncert dueta 2Cellos

Gradonačelnik Milan Bandić poziva Zagrepčane na besplatnu koncertnu atrakciju u izvedbi svjetski popularnih i hvaljenih virtuoza 2Cellos koji će se održati u subotu, 2. srpnja, s početkom u 21,30 sati na Trgu kralja Tomislava.

Koncertom što se održava u okviru Zagreb Classic festivala na otvorenom te kao dio Zagrebačkog kulturnog ljeta, Luka Šulić i Stjepan Hauser slave jubilarnu, petu obljetnicu uspješne međunarodne karijere.

Raskošna produkcija i vrhunske glazbene izvedbe dar su 2Cellos-a, Grada Zagreba i Zagrebačke Filharmonije.

»Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, pozivam vas, sve naše goste iz Hrvatske i inozemstva, sve zaljubljenike u glazbu iz bliže i šire okolice da u subotu, 2. srpnja, u 21,30 budemo dio velike koncertne atrakcije na jednoj od najljepših gradskih pozornica na otvorenom – kultnom zagrebačkom Tomislavcu.

Ne propustite ekskluzivni slavljenički koncert u povodu pete obljetnice karijere 2Cellos – njihov nastup kojim završavaju aktualnu svjetsku turneju!

Uživajte u radosti i energiji glazbe naših proslavljenih umjetnika i njihovih eminentnih gostiju!

Ponesite nezaboravne uspomene s koncerta koji će obilježiti ovogodišnje Zagrebačko kulturno ljeto i Zagreb Classic festival!«, stoji u pozivu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni