Gradonačelnik podijelio darove korisnicima Doma za starije Park

Gradonačelnik podijelio darove korisnicima Doma za starije Park

Kao i prijašnjih godina, ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u utorak je, sa suradnicima, posjetio korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Park i predao im prigodne poklone. Nastavak je to tradicije darivanja i podrške koje Grad Zagreb pruža svojim starijim sugrađanima.

Uz pjesmu domskog zbora Parkovci, zagrebački je gradonačelnik korisnicima doma, njihovim obiteljima i svim radnicima doma zaželio sretan Božić i puno zdravlja i sreće u nadolazećoj 2016. godini. Naglasivši kako je ova topla gesta način da uljepšamo blagdane, gradonačelnik je zaključio da i nadalje moramo pružati skrb i njegu kakvu najmudrija zagrebačka generacija zaslužuje.

Ravnateljica Doma Irena Vadlja zahvalila je gradonačelniku na već tradicionalnoj posjeti, izrazivši želju da se iduće godine terasa Doma uredi u stilu glavnog zagrebačkog trga, kako bi božićni ugođaj približili svima koji nisu u mogućnosti posjetiti najljepši advent u Europi.

Prigodnim programom, kojega su upotpunile recitacije djece iz 1. Katoličke osnovne škole, nastavlja se dvodnevno darivanje korisnika zagrebačkih domova za starije i nemoćne osobe u organizaciji Grada Zagreba i Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. (zagreb.hr / zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni