Gradonačelnik obišao radove u Ulici grada Mainza

Gradonačelnik obišao radove u Ulici grada Mainza

Gradonačelnik Milan Bandić obišao je u četvrtak, sa suradnicima, Ulicu grada Mainza gdje traju radovi izvanrednog održavanja kolnika, parkirališta i sjeverne pješačke staze od Slovenske do Reljkovićeve ulice u dužini 200m.

“Radovi se izvode po prioritetima vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora”, napomenuo je gradonačelnik Bandić dodavši da će radovi biti gotovi do početka studenoga.

Kako se čulo, ovo je druga faza uređenja Ulice grada Mainza.  U prethodnom razdoblju saniran je sjeverni parkirališno pješački hodnik u potezu od 300m od Vodovodne do Slovenske ulice.

“S obzirom na stanje kolničke konstrukcije ovdje se planira obnova svih prometnih površina. Obnovit će se ukupno 80 parkirališnih mjesta, a sjeverna parkirališna mjesta smještena uz postojeći drvored platana bit će izvedena u granitnim kamenim kockama”, naglasio je Krunoslav Tepeš, pomoćni pročelnika Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

“Ovime ćemo završiti s glavnim radovima na poboljšanju prometne infrastrukture južnog dijela Črnomerca”, rekao je Josip Jelić, predsjednik Gradske četvrti Črnomerec.

Iz grada procjenjuju kako je vrijednost radova u ovoj dugoj fazi iznosi ukupno 1,7 milijuna kuna. (Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni