Gradonačelnik moli za razumijevanje zbog eventualnih prometnih gužvi

Gradonačelnik moli za razumijevanje zbog eventualnih prometnih gužvi

U povodu privremene regulacije prometa zbog svečanog vojnog mimohoda, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas se obratio sugrađankama i sugrađanima zamolivši ih za razumijevanje zbog eventualnih poteškoća u odvijanju prometa koje bi se mogle pojaviti za vrijeme priprema i na sam dan obilježavanje vojno-redarstvene akcije »Oluja«:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani!

Nakon 20 godina od veličanstvene akcije Oluja kojom je oslobođena Hrvatska i kojom je spojen njezin sjever i jug te kojom su stvoreni uvjeti za mirnu reintegraciju istočne Slavonije, a u susjednoj Bosni i Hercegovini preduvjeti za sklapanje mira, na zagrebačkim će se ulicama 4. kolovoza, dan uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, održati svečani vojni mimohod.

Grad Zagreb u suradnji s državnim institucijama pruža potrebnu logistiku, a zbog opsežnosti priprema i samoga mimohoda u zoni njegova održavanja, od 1. do 4. kolovoza bit će na snazi posebna regulacija prometa.

Kao gradonačelnik glavnog grada Republike Hrvatske unaprijed vam se ispričavam zbog poteškoća u prometovanju tih dana.

Molim za vaše razumijevanje i pozivam vas da praćenjem mimohoda uveličate ovaj veliki blagdan naše domovine, da još jedanput pokažemo zajedništvo, razumijevanje i toleranciju, da okrenuti budućnosti, tražeći put izlaska iz krize i za prosperitetno sutra, odamo počast herojstvu naših branitelja i njihovoj velikoj žrtvi.

Pozivam vas, također, da na svoje domove ponosno izvjesiti hrvatske barjake.

Hvala vam!

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni