Gradonačelnik dočekao Sandru Perković

Gradonačelnik dočekao Sandru Perković

(Foto: Edis Elkasović, Sandra Perković i Milan Bandić)

Naša zlatna atletičarka Sandra Perković stigla je u nedjelju u zagrebačku zračnu luku iz Amsterdama, gdje je na Europskom prvenstvu osvojila prvo mjesto u bacanju diska. Uz članove obitelji, Sandru je dočekao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Podsjetimo, od 2010. Sandra Perković je bila najbolja u Barceloni, Helsinkiju i Zürichu, a taj je niz i nastavila i u Amsterdamu i tako postala prva diskašica u povijesti koja je uspjela osvojiti četiri naslova u nizu na Europskom prvenstvu.

»Imam još mjesec dana do Olimpijskih igara u Riju i to je moj glavni cilj«, istaknula je Sandra Perković, zahvalivši svima koji su je dočekali i bodrili.

Gradonačelnik Bandić je atletičarki izrazio čestitke. »Još jedan veličanstveni nastup u Amsterdamu nas je oduševio i ispunio ponosom. Trećom obranom titule europske prvakinje pokazala si da su povijesni rezultati i dominacija mogući uz prirodni talent, naporan rad i ustrajnost. Čestitam ti od srca na novom uspjehu. Sa sve većim nestrpljenjem iščekujemo tvoje nastupe na Olimpijskim igrama u Riju!«, poručio je Milan Bandić. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni