Gradonačelnik dočekao djecu iz Vukovara s ljetovanja u Dugoj Uvali

Gradonačelnik dočekao djecu iz Vukovara s ljetovanja u Dugoj Uvali

Gradonačelnik Milan Bandić  u srijedu dočekao je na Bundeku djecu iz obitelji slabijeg imovinskog statusa iz Vukovara koja su, u organizaciji Grada Zagreba, provela tjedan dana na besplatnom ljetovanju u Dugoj uvali.

Prema našoj djeci iz Vukovara, grada koji je simbol hrvatske obrane i pobjede gajimo poseban osjećaj i najmanje što možemo učiniti za njih je osigurati im besplatno ljetovanje, rekao je gradonačelnik te im zaželio sretan put do Vukovara.

Ljetovanje uključuje punu pansionsku uslugu, 24-satni stručni pedagoški nadzor i zdravstvenu skrb te kulturno-zabavne sadržaje i sportsko rekreacijske programe. (Zg magazin)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t