Gradonačelnik čestitao tenisačima i rukometašima

Gradonačelnik čestitao tenisačima i rukometašima

U povodu pobjeda u četvrtfinalnom dvoboju Davis Cupa u Portlandu, i plasmana u polufinale, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je igračima i stožeru Hrvatske teniske reprezentacije čestitku u kojoj stoji:

Sa oduševljenjem smo pratili Vaš nastup na Davis Cupu, uživajući u sjajnoj igri koju ste prikazali plasirajući se među četiri najbolje momčadi u svjetskom tenisu. Vratiti se i pobijediti nakon prvog dana i gubitka od 0:2, protiv jedne od najboljih svjetskih reprezentacija, na njihovom terenu, doista je podvig vrijedan divljenja. Pokazali ste strahovitu mentalnu snagu, zajedništvo, ali i veliku želju da pokažete kako ste bolji od vaših suparnika unatoč lošem početku.

Čestitam Vam od srca i želim uspješan nastavak natjecanja u rujnu protiv reprezentacije Francuske, a želja je naših sugrađana i moja osobno, da do pobjede dođemo zajedno, pred najboljom publikom, u najboljoj atmosferi, u gradu Zagrebu.

U povodu velike pobjede nad reprezentacijom Brazila na Svjetskom prvenstvu u rukometu na pijesku u Budimpešti gradonačelnik Bandić uputio je i čestitke igračima, treneru, stručnom stožeru Hrvatske muške reprezentacije u rukometu na pijesku i Hrvatskom rukometnom savezu čestitku u kojoj stoji:

Bravo Hrvatska,

Čestitam vam na veličanstvenoj pobjedi i velikom uspjehu koji ste ostvarili osvojivši Svjetsko prvenstvo. San svakog sportaša je biti najbolji na svijetu, a ostvariti to, i to protiv najvećeg rivala i najuspješnije reprezentacije svijeta, predivan je osjećaj.

Osvajanjem drugog naslova svjetskih prvaka i odličnim igrama kroz cijelo natjecanje, hrvatska reprezentacija rukometa na pijesku pokazala je kako je konstanta u vrhu svjetskog rukometa na pijesku te da je svijetla budućnost pred njom.

Željno iščekujemo vaše buduće nastupe, a uz odličnu igru kojom ste stigli na vrh svijeta, siguran sam i nove vrhunske rezultate. 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni