Grad Zagreb objavio listu stipendista za deficitarna zanimanja

Grad Zagreb objavio listu stipendista za deficitarna zanimanja

Na mrežnoj stranici Grada Zagreba danas je objavljen prijedlog liste kandidata za dodjelu Stipendija Grada Zagreba za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva za školsku godinu 2015./16. Natječaj za dodjelu stipendija bio je objavljen u Večernjem listu 3. listopada. Na listi je 78 kandidata, a sastavilo ju je Povjerenstvo za dodjelu Stipendije Grada Zagreba, u sastavu: Ivica Lovrić, Marija Halić, Ivo Tunjić, Milena Kunčić, Rozalija Filipović Baljak, Nela Jurić, Dubravko Diklić, Josip Rodin i Anto Vidović.

Svaki kandidat ima pravo uvida u dokumentaciju i može podnijeti pisani prigovor na Prijedlog liste kandidata gradonačelniku Grada Zagreba u roku od 8 dana od dana objave, tj. do 27. studenog 2015.

Prigovor se dostavlja u pisanom obliku na adresu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Zagreb, Ilica 25 s naznakom: “Prigovor na Prijedlog liste kandidata za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva.” (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni