Grad Zagreb i “Dobri dom“ podijelili poklone djeci iz obitelji slabijeg materijalnog stanja

Grad Zagreb i “Dobri dom“ podijelili poklone djeci iz obitelji slabijeg materijalnog stanja

Pravo na prigodne pakete ostvarile su obitelji ili skrbnici s troje i više maloljetne djece te samohrani roditelji neovisno o broju djece, ako su korisnici pomoći zajamčene minimalne naknade

Već tradicionalno, odnosno 15. godinu zaredom, povodom proslave Uskrsa Grad Zagreb – Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom u suradnji s Ustanovom Dobri dom, organizirao je prigodnu priredbu i podjelu paketa djeci do 12 godina iz obitelji slabijeg materijalnog stanja.

Uskršnje pakete jučer je dobilo 3000 mališana iz obitelji slabijeg materijalnog stanja. Pravo na prigodne pakete ostvarile su obitelji ili skrbnici s troje i više maloljetne djece te samohrani roditelji neovisno o broju djece, ako su korisnici pomoći zajamčene minimalne naknade.

Darivanje je održano Maloj dvorani Doma sportova, gdje je prisutne pozdravila zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin, te tom prigodom svima čestitala Uskrs, a djeci posebno zaželjela da im današnji dan ostane u sjećanju. Zamjenica je istaknula da Zagreb misli na njih tijekom cijele godine i to im svakodnevno svojim aktivnostima i ukazuje te da će to i nastaviti činiti. (zagreb.hr/zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni