Gibon Kent predvidio pobjedu Hrvatske nad Argentinom

Gibon Kent predvidio pobjedu Hrvatske nad Argentinom

Nova atrakcija u Zoološkom vrtu grada Zagreba su giboni koji previđaju ishode nogometnih utakmica na aktualnom Svjetskom prvenstvu Rusiji.

Nakon uspješnog predviđanja pobjede Hrvatske nad Nigerijom, majmunčići zagrebačkog ZOO-a danas su prognozirali kako ćemo proći protiv Argentine, a gibon Kent nam je predvidio da ćemo (i) iz sutrašnje utakmice izaći kao pobjednici!

A postupak izgleda ovako. Pred gibona Kenta, od milja zvanog Kenti, postavljene su dvije babuške s obilježjima reprezentacija koje će sutra odigrati utakmicu na SP-u.

Babuške su popunjene raznovrsnim povrćem i voćem, a giboni su se nakon kratkih »konzultacija«, odlučili na babušku s hrvatskim obilježjima.

Pred gibona Kenta i njegovu obitelj stavljene su babuške s obilježjima Hrvatske i Argentine, no on nije imao dvojbe. Izabrao je hrvatsku babušku i iz nje se poslužio povrćem i voćem.

U ZOO-u ističu kako je dokazano da na njegov izbor ne utječe pozicija babuške. Naime, babuška s hrvatskim obilježjem ovaj je put bila na mjestu na kojem je u prethodnom prognoziranju pobjednika utakmice bila ona s nigerijskom zastavom.

Giboni su zavoljeli nazočnost babuški. Prva im se približila mala Fiona, a pratili su je roditelji Kulička i Kent. Fiona je proučila argentinsku babušku, no Kent je bio taj koji je odlučno prišao hrvatskoj babuški i iz nje krenuo vaditi hranu. Upravo to određuje pobjednika.

»ent je izvrsnost u prognoziranju pokazao na prošloj utakmici, a sada bismo voljeli da zacementira taj status. Hrvatskoj smo reprezentaciji odmah javili njegovu prognozu. Nadamo se da će ostvariti njegovo predviđanje« kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni