General Miljavac: Ako je Bandić pobijedio pet puta, sigurno može i šesti put

General Miljavac: Ako je Bandić pobijedio pet puta, sigurno može i šesti put

»Hrvatska počiva na tri stupa –pozitivnim tečevinama hrvatske ljevice, nauku braće Radić i ideji Starčevičanstva. Bilo koji da popusti Hrvatska bi šepala«, rekao je Bandić

Ususret Danu Oružanih snaga Republike Hrvatske, Danu Hrvatske kopnene vojske i Danu branitelja grada Zagreba, u palači Dverce gradonačelnik Milan Bandić danas je primio članove Hrvatskog generalskog zbora, predvođene predsjednikom generalom Pavlom Miljavcem.

 Zahvalivši gradonačelniku na prijemu u povodu nadolazećih dana koji su posebno važni za hrvatsku vojsku i hrvatske generale, general Miljavac istaknuo je da su izrazito zadovoljni sa suradnjom te da im nitko nije pomogao u proteklih 15 godina kao Grad Zagreb, odnosno gradonačelnik. »Znali ste uvijek cijeniti domoljublje, vojsku i generale i to je ono što vas krasi i daje prednost u ovom predizbornom vremenu. Ako je netko pobijedio pet puta, sigurni smo da može i šesti put«, rekao je Miljavac.

»Posebna mi je čast što smo danas zajedno ovdje jer je snaga kojom ste probijali obruče i vodili zahtjevne ratne operacije, od istočne Slavonije do krajnjeg juga, upravo izvirala iz zajedništva«, rekao je gradonačelnik zahvalivši im što su vodili sve najvažnije borbene operacije i u najtežim povijesnim trenucima štitili dignitet Domovinskog rata, kao što i danas promiču njegove vrijednosti.

»Hrvatska počiva na tri stupa –pozitivnim tečevinama hrvatske ljevice, nauku braće Radić i ideji Starčevičanstva. Bilo koji da popusti Hrvatska bi šepala«, dodao je gradonačelnik i podsjetio da je Grad Zagreb među prvima osnovao Odjel za branitelje, a 2013. godine Gradski ured za branitelje, koji djeluje samostalno, na čelu s Miodragom Demom i pročelnicom Vesnom Helfrih, a otvoren je i dostupan za sve hrvatske branitelje. (zagreb.hr)