Gajnice 10 dana bez tople vode

Gajnice 10 dana bez tople vode

(Foto: Ilustracija)

Zbog radova na magistralnom vrelovodu u naselju Gajnice će se 8. kolovoza 2019. u ranim jutarnjim satima obustaviti isporuka toplinske energije potrebne za pripremu tople vode za sve krajnje kupce HEP-Toplinarstva. Ponovna uspostava isporuke toplinske energije predviđena je 18. kolovoza 2019. navečer.

Nakon navedenog datuma, sve do početka nove ogrjevne sezone, pojedine adrese u naselju Gajnice u kraćim će periodima ponovno biti bez tople vode o čemu će krajnji kupci biti obaviješteni putem obavijesti postavljenim u ulazima zgrada, poručuju iz HEP-Toplinarstva.

Pojašnjavaju kako se radovi zamjene vrelovodne mreže u naselju Gajnice provode se s ciljem sprečavanja kvarova i puknuća na toplinskom sustavu, kako bi se omogućila pouzdana i kontinuirana opskrba toplinskom energijom za vrijeme trajanja ogrjevne sezone.

Iz HEP-Toplinarstva napominju da opskrbu naselja Gajnice nije moguće organizirati alternativnim putem, ali da će zato uložiti maksimalne napore kako bi ovaj prekid isporuke toplinske energije bio što kraći.

Kupce koji zbog radova neće imati toplu vodu iz HEP-Toplinarstva mole za strpljenje i razumijevanje. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni