Gabrić: Hebrang opet govri neistine, kleveće i konstruira

Gabrić: Hebrang opet govri neistine, kleveće i konstruira

Čelnik Nacionalnog forma ocijenio je  kako je ova tema prilika da se „konačno svhati kako djeluje Andrija Hebrang“, kao čovjek koji je javno u Saboru Republike Hrvatske priznao da govori neistine

Čelnik Nacionalnog foruma regirao je na medijski istup Andrije Hebranga koji je nakon izjave Nikice Gabrića da je predsjednik Liječničkog sindikata Ivica Babić lažirao invaliditet za Gabrića izjavio kako „on sad u panici optužuje sve jer vidi da je istraga o kriminalu prilikom privatizacije dijalize Sv. Duha napokon ušla u završnu fazu“. „Sad pokušava sa sebe skrenuti pozornost optužujući druge“, poručio je Hebrang.

Nije dugo trebalo čekati na Gabrićev odgovor. U svom pripćenju Gabrić navodi  da „Andrija Hebrang opet govori neistine, kleveće i konstruira“ i dodaje kako to nije vijest, ali je zato vijest da su mu neki mediji još uvijek skloni povjerovati.

“Kao čovjek i građanin govorio sam javno, govorim i govorit ću o kriminalu tobožnjih domoljuba. Pozdravljam svaki potez nadležnih organa da se spriječi potkradanje ove zemlje, da se otkriju i kazne svi oni koji su godinama jednu ruku držali na srcu, a drugu u državnoj blagajni”

Gabrić je ocijenio kako je ova tema prilika da se „konačno svhati kako djeluje Andrija Hebrang“, kao čovjek koji je javno u Saboru Republike Hrvatske priznao da govori neistine. „ Čovjek je Baron von Münchhausen hrvatske politike.  Sada je iznio još jednu neistinu  o  mom  tobožnjem krimenu u bolnici  Sveti Duh“, navodi Gabrić i dodaje da je Hebrang javno na Hrvatskom radiju prizano da je osobno  podnio prijavu Ministarstvu financija u tzv. Slučaju Sveti Duh.

Gabrić tvrdi da je Hebrang godinama optuživao nevine ljude, proglašavao ih kriminalcima i radio probleme njihovim karijerama i firmama na temelju te prijave.

„Andrija Hebrang je  i danas  ponovio laži o mojoj uključenosti u spomenutu temu,  iako dobro zna da nema nikakvog slučaja, niti mene u tom slučaju. To ga nije spriječilo da javno laže, kleveće i optužuje za nešto o čemu su ovlaštena tijela u ovoj zemlji donijela svoj pravorijek“, navodi čelnik NF-a i zaključuje: „Andrija Hebrang  je i u ovoj laži imao kratke noge.“

“Tobožnji” slučaj Sv. Duh i tobožnji domoljubi

Gabrić ukazuje kako je Županijski sud u Zagrebu 8. siječnja 2014. donio rješenje da se obustavljaju sve istražne radnje vezane uz osobe i „tobožnji slučaj“ u bolnici Sveti Duh započete još u srpnju 2008. godine te ističe kako je iz rješenja suda jasno vidljivo da se protiv njega nikad  nije ni vodila nikakva istraga.

„Andrija Hebrang nikako ne može naučiti da lažima o drugim ljudima ne može prikriti ružne istine o sebi. Ne može prikriti da je znao o tuđim kriminalnim radnjama, a da je junački o tome šutio. Ne može sakriti ni svoju suodgovornost za mnoga kriminalna djela u svojem stranačkom i političkom okruženju. To ostavljam njegovoj savjesti“, poručuje Gabrić.

„Kao čovjek i građanin govorio sam javno, govorim i govorit ću o kriminalu tobožnjih domoljuba. Pozdravljam svaki potez nadležnih organa da se spriječi potkradanje ove zemlje, da se otkriju i kazne svi oni koji su godinama jednu ruku držali na srcu, a drugu u državnoj blagajni. Za to ću se zalagati i kao čelnik nove političke stranke Nacionalni forum jer želim, kao i većina građana ove zemlje, živjeti okružen čestitim ljudima“, zaključuje Gabrić u svom obraćanju.  (zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni