Futsal momčad Veleučilišta VERN kod gradonačelnika

Futsal momčad Veleučilišta VERN kod gradonačelnika

Predsjednik Zagrebačkog sveučilišnog Športskog saveza Mladen Sedar istaknuo je kako ih posebno veseli adaptacija sportske dvorane na Martinovki, koja započinje sljedećeg tjedna

U povodu osvajanja zlatne medalje na ovogodišnjem Europskom sveučilišnom prvenstvu u Poljskoj, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak je u Gradskoj upravi primio futsal momčad Veleučilišta VERN, dekana Veleučilišta Vlatka Cvrtilu i predsjednika Zagrebačkog sveučilišnog Športskog saveza Mladena Sedara.

„Gradonačelnik nam je čestitao na sjajnim rezultatima te nam zaželio jednaki uspjeh i na Europskim sveučilišnim igrama sljedeće godine u Zagrebu i Rijeci“, rekao je nakon sastanka dekan Cvrtila. Izrazio je zadovoljstvo što gradonačelnik podupire obnovu sportskih objekata, na radost studenata i svih sportskih udruga na Sveučilištu.

Predsjednik Saveza Mladen Sedar istaknuo je kako ih posebno veseli adaptacija najstudentskije sportske dvorane na Martinovki, koja započinje sljedećeg tjedna.

„Pokazali smo da smo najbolji. Iza toga stoje godine rada i upornosti. Nadamo se da ćemo na Sveučilišnim igrama i domaćem terenu postići ovakav uspjeh“, rekao je kapetan momčadi Davor Kanjuh. (zagreb.hr/zg-m)