FotOOko 2014.

FotOOko 2014.

Nakon razgledavanja i foto-šetnje oko jezera, sudionici će krenuti prema jezeru Orešje, a zatim prema Strmcu. Na jezeru Strmec će biti organizirane radionice i predavanja o pejzažnoj fotografiji, reporterskoj fotografiji. U 17 sati sudionici FotOOka će krenuti prema skeli Medsave gdje će se dočekati najljepši dio dana, zlatni i plavi sat.

Fotoklub „Klik“ i ove godine organizira FotOOko. Manifestacija će započeti u subotu u 9 sati kod novog kampa na jezeru Rakitje u Svetoj Nedelji. Osim članova Fotokluba Klik sudjelovati će i druge udruge iz Svete Nedelje i Zagrebačke županije. Manifestacija će početi s ovogodišnjim „danom fotografije u Svetoj Nedelji“.

Nakon razgledavanja i foto-šetnje oko jezera, sudionici će krenuti prema jezeru Orešje, a zatim prema Strmcu. Na jezeru Strmec će biti organizirane radionice i predavanja o pejzažnoj fotografiji, reporterskoj fotografiji. U 17 sati sudionici FotOOka će krenuti prema skeli Medsave gdje će se dočekati najljepši dio dana, zlatni i plavi sat. Manifestacija je otvorena za sve profesionalce i amatere koji vole fotografirati.

„Nakon održanog FotOOka imat ćemo nagradni natječaj za koji će naši sponzori osigurati zanimljive nagrade. Prijaviti se možete na stranici FotOOka: http://fotooko.foto-klik.hr. Prijava je obvezna za sve sudionike iako je ovo FotOOko besplatno. Samo će prijavljeni sudionici dobiti suvenir FotOOka, ručak i pravo na sudjelovanje na nagradnom natječaju te sudjelovanje na svim predavanjima“, javljaju organizatori.

(zg-magazin)

 

 

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni