Financijsko pokroviteljstvo Gradske skupštine za održavanje značajnih manifestacija

Financijsko pokroviteljstvo Gradske skupštine za održavanje značajnih manifestacija

Financijsko pokroviteljstvo putem javnog poziva odobrava se udrugama i drugim pravnim osobama za održavanje događaja od interesa za Grad Zagreb

Otvoren je poziv za financijsko pokroviteljstvo Gradske skupštine Grada Zagreba koje se odobrava udrugama i drugim pravnim osobama za održavanje manifestacija, priredbi i skupova od interesa za Grad Zagreb kojima se obilježavaju značajni datumi i važnije obljetnice, za organiziranje susreta, natjecanja, priredbi, te drugih manifestacija.

Rok za podnošenje prijava je do 20. prosinca 2015., odnosno do iskorištenja sredstava za događaje koji će se održavati od 1. srpnja do 31. prosinca 2015.

Podnositelji prijave moraju zadovoljavati sljedeće uvjete:
• da su upisani u Registar udruga, odnosno drugi odgovarajući registar;
• udruga ili druga pravna osoba mora uredno ispunjavati obveze iz svih prethodno sklopljenih ugovora o financiranju iz proračuna Grada Zagreba
• da u tekućoj godini nisu primili sredstva za istu svrhu na temelju gradonačelnikova akta.

Prijave za dodjelu financijskih pokroviteljstava podnose se Odboru za javna priznanja koji utvrđuje koje prijave ispunjavaju uvjete te stvara prijedlog za Gradsku skupštinu o dodjeli financijskog pokroviteljstva imajući u vidu utvrđene prioritete financiranja, interes Grada Zagreba i raspoloživa sredstva.

Kompletan sadržaj javnog poziva možete pročitati na poveznici. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni