Filozofski café: Kako bioetikom umanjiti ljudsku patnju?

Filozofski café: Kako bioetikom umanjiti ljudsku patnju?

Udruženje za filozofsku praksu »XANTIPA« i Hrvatsko bioetičko društvo organiziraju večer iz ciklusa Filozofski café na temu Kako bioetikom umanjiti ljudsku patnju? Susret će se održati u subotu, 21. listopada 2017., s početkom u 18.00 sati, u KIC-u (1. kat centra, prostori antikvarijata Jesenski i Turk, Preradovićeva 5, kod Cvjetnog trga, Zagreb).

Večeri Filozofskog caféa otvorene su za javnost i pozivaju sve one koji nemaju formalno filozofsko obrazovanje, filozofijske i znanstvene entuzijaste, hobiste i sve one koji vrijeme vole posvetiti promišljanju pitanja iz života, da se pridruže raspravama na odabrane teme koje biraju sami gosti. Večeri se organiziraju s ciljem promicanja kritičkog mišljenja te njegovanja i razvijanja kulture dijaloga između različitih perspektiva, a od posjetitelja se ne očekuje predznanje i potiče se na slobodan razgovor i izražavanje ideja. Večeri nemaju posebne goste, nego su upravo svi posjetitelji filozofirajući gosti večeri.

Za vrijeme trajanja Filozofskog caféa vrijedi popust od 30 % na sva pića s KIC menija. Svima kojima je tema zanimljiva pozvani su da u ugodnoj, opuštenoj atmosferi – slušajući ili aktivno sudjelujući – daju prilog promišljanju, odnosno da se pobliže upoznaju s inovativnim konceptom filozofijskih večeri koje se od 1992. godine održavaju diljem svijeta.

Moderator tribine je Luka Janeš, magistar filozofije.

Stranica događanja: https://www.facebook.com/events/125552018148455/ (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni