Filmmusicorkestar održava koncert s krova turističkog autobusa na kat

Filmmusicorkestar održava koncert s krova turističkog autobusa na kat

(Foto: Boris Jagačić)

Filmmusicorkestar, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba sugrađanima ovog petka, 24. travnja poklanjaju posebnu glazbenu poslasticu – koncert koji će početi u 17 sati na krovu turističkog autobusa, popularnog double-deckera. Zagrepčani će moći uživati u izvedbama najljepših i svevremenskih zagrebačkih melodija s filmskog platna.

Autobus će krenuti s Trga žrtava fašizma, 24. travnja, a proći će centrom grada, točnije zelenim valom do Svačićevog trga. Zatim će, nakon izvedbe nekih od najvećih hitova Gabi Novak i Arsena Dedića, nastaviti put Španskog i Mamutice gdje će izvesti melodije iz filmova Tko pjeva zlo ne misli, Samo jednom se ljubi ili Kaži zašto me ostavi.

Iz TZGZ-a pozivaju Zagrepčane da se pridruže ovoj akciji i pjevaju s orkestrom, ali sa sigurne udaljenosti, sa svojih balkona, prozora i terasa. Slučajne prolaznike mole da se pridržavaju mjera zaštite i socijalne distance. Za sve naše sugrađane koji nisu na ruti, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je i prijenos uživo na FB stranicama TZGZ: www.facebook.com/visitzagreb

(ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni