Filipović: Škoro je najavio kandidaturu tek pošto s uvjerio da je Bandić pokopan

Filipović: Škoro je najavio kandidaturu tek pošto s uvjerio da je Bandić pokopan

Ustvrdio je kako mu je zapravo jedina prava konkurencija Tomislav Tomašević iz platforme Možemo

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Davor Filipović danas se žestoko obrušio na čelnika Domovinskog pokreta Miroslava Škoru. Naime, da će se Škoro kandidirati na lokalnim izborima za gradonačelnika Zagreba, potvrđeno je u srijedu navečer neslužbeno Hini iz te stranke.

»Nakon što se jučer osobno uvjerio da je pokojni gradonačelnik pokopan najavio je svoju kandidaturu. Najhrabriji je jer ne znam nikog tko je odlučio srljati u treći izborni poraz u nizu. Imao je kućicu na Adventu, a znamo kako su se dodjeljivale. I što sad? Nije dovoljna jedna kućica nego ih treba pet ili 10«, poručio je u izjavi za medije Filipović.

Istaknuo je kako je Škoro sugrađanima naplaćivao najskuplji parking u Zagrebu poručivši da je to sve stvar prošlosti jer će ponuditi model upravljanja Zagrebom.

Ustvrdio je kako mu je zapravo jedina prava konkurencija Tomislav Tomašević iz platforme Možemo.

»Svi oni koji nemaju iskustvo koje se tiče Grada Zagreba, a osim Tomaševića nema ga nitko, svi objektivno nisu ozbiljna konkurencija«, rekao je. U tu kategoriju svrstao je i Zvonimira Troskota iz Mosta.

Poručio je da će Tomašević moći sudjelovati i kontrolirati bilo koji natječaj nakon što on (Filipović) pobijedi na izborima. Najavio je da će uvesti »međunarodni antikorupcijski standard«.

Komentirajući Tomaševićevu izjavu kako ima 400 ljudi koji mu dojavljuju vijesti iz Gradske uprave rekao je kako to implicira da će s tim ljudima preuzeti Grad Zagreb i da nisu važne reference i stanje nego da je važan aktivizam.

»Imali ste kolegicu Sandru Benčić koja tvrdi da se u Gradskoj upravi uništava dokumentacija. Pozivam institucije da provjere navode jer ako je to točno građani to moraju znati. Ako to nije točno građani onda moraju znati da se javnost obmanjuje od nje i od Tomaševića«, rekao je. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni