Festival koji spaja hranu i film

Festival koji spaja hranu i film

Na Food film festivalu, koji se održava od 11. do 20. rujna na Zrinjevcu, predstavit će se brojni restorani, OPG-ovi, slastičari i kuhari – a sve uz prigodna filmska izdanja

Food film festival Zagreb ljetni je gurmanski festival na otvorenom posvećen filmovima u kojima hrana igra glavnu ulogu, a održava se od 11. do 20. rujna na Zrinjevcu. Posjetiteljima garantira nezaboravno filmsko gastro iskustvo koje povezuje dvije umjetnosti – filmsku s onom spravljanja hrane.

Festival se sadrži prezentacije najboljih i najkreativnijih zagrebačkih restorana/bistroa/slastica, vinoteka, OPG-ova i ostalog povezanog s kulinarstvom uz večernje projekcije foodie filmova poput Čokolade, Jiro dreams of sushi, Chef, Julie i Julia, Haute Cousine i Big nighta na otvorenom (Zrinjevac) uz koje posjetitelji mogu uživati u prigodnim CCFFF menijima.

Uz zanimljivo iće i piće na gastro kućicama te najpoznatije foodie filmove, na FFF-u će se održavati kulinarske i vinske radionice, gastro promocije te gostovanja poznatih svjetskih chefova i glumaca iz nekih od prikaznih filmova…

Svi posjetitelji doživjet će višeosjetilno iskustvo gdje će najbolji zagrebački bistroi i restorani pripremati hranu koja se priprema i na velikom platnu.

Ulaz na FFF Zagreb u potpunosti je besplatan. Radno vrijeme kućica je od 11 do 23.30 sati, dok su projekcije filmova preko tjedna i u nedjelju od 21 sat, a u subotu od 21.30 sati. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni