Festival craft piva u Velikoj Gorici

Festival craft piva u Velikoj Gorici

U sklopu manifestacije Gastro Turopolja 9. I 10. listopada posjetitelje očekuje i 4. Velikogorički Craft festival pod nazivom “Craft yard B-strana” na kojem sudjeluje sedam pivara s više od 17 stilova pive.

Festival se održava kod Muzeja Turopolja, Trg kralja Tomislava 1, a u Veliku Goricu stižu Pivovara Hrvačić, Pivovara Mlinarić, Crafter’s Pivovara, Lepi Dečki Brewery, Devetka, Varaždinsko pivo i Medvedgrad Pivovara. Za “čagu” su zaduženi Stampedo (Petak, 9. 10.) i Retrodukcija (10. 10.), a novitet je ove godine i taj što će se po prvi puta na manifestaciji u Velikoj Gorici piće točiti u višekratnim plastičnim čašama.

Posjetitelji će po kaucijskoj cijeni od 10 kuna moći uzeti svoju čašu s dizajnom plavog žapca Jure koju će moći ponovno iskoristiti, a na kraju manifestacije ili vratiti ili ponijeti kući.

Svoje će proizvode u sklopu Gastra predstaviti i domaći obrtnici i izlagači u sklopu 2. Gospodarskog sajma, koji će ponuditi proizvode od meda, zimnicu, ali i fine kolače, suvenire i rukotvorine. Na Gastro stižu i Buvljakuše koje će izložiti rabljenu odjeću, a sav prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe.

Više informacija potražite OVDJE ili kliknite na www.tzvg.hr (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni