Festival sporta od 5. do 10. listopada na Zagrebačkom velesajmu

Festival sporta od 5. do 10. listopada na Zagrebačkom velesajmu

Na Zagrebačkom velesajmu od četvrtka petog  do nedjelje osmog listopada u paviljonu 5 održat će se najveća sportsko-industrijska manifestacija na ovim prostorima. Sport Fest je sajam sporta, ali i mnogo više od toga. Riječ je o manifestaciji kojoj je cilj objediniti strast prema sportu i zdravom načinu života.

Na sajmu izlaže 162 izlagača na 5000 m2 i zastupljeno je šezdesetak sportova. Festival sporta podijeljen je u tri zone – sajamsku, konferencijsku i zabavnu.

Na konferencijskom dijelu sajma etablirana sportska imena i predstavnici sportskih institucija podijelit će svoje znanje i informacije o trendovima u industriji sporta kroz niz različitih tema na konferenciji.Sajam će posjetiti igrači NK Dinamo, Košarkaški klub Cedevita i igrači vaterpola Barakude.

Još jedna zanimljivost je promocija Europskog rukometnog prvenstva od strane Hrvatskog rukometnog saveza. U četiri dana posjetiteljima se pruža mogućnost upoznati sve sportove na jednom mjestu.

Na njihova mnogobrojna pitanja odgovarat će vrhunski sportski stručnjaci i naši najuspješniji sportaši. Mnogi sportaši će demonstrirati svoje vještine i uputiti znatiželjnike u tajne njihovih sportova. Brojne nagradne igre nude mogućnost sudjelovanja na najvećim smotrama naših klubova i reprezentacija i najsretnijim posjetiteljima osiguravaju vrijedne nagrade. Nogomet, košarka, odbojka, hokej, vaterpolo, rukomet, baseball… Dinamo, Cedevita, Cibona, Medveščak, Zagreb… to je samo dio momčadi i ekipnih sportova koji će se predstaviti na Sport festu.

Tenis, karate, nanbudo, budokai, boks, slobodno penjanje, taekwondo, gimnastika, plivanje… Svi sportovi kojima je baza dvorana bit će također prikazani na ovom sajmu.

Fitness i wellness danas su sve popularniji, baš kao i sportska prehrana i dodaci te sportska medicina, pa su i ta područja našla svoje mjesto na Sport Festu.

Sport Fest je  manifestacija koja će posjetiteljima dati željene informacije, omogućiti da upoznaju i isprobaju različite sportske aktivnosti, ostvare izvrsne popuste na kupnju, pobjede u natjecanjima te osvoje nagrade u nagradnim igrama, a izlagačima i sudionicima otvoriti mogućnost prezentacije usluga i proizvoda, direktne prodaje, prepoznatljivost i pozicioniranje na tržištu, nove kontakte i međusobno povezivanje.

Otvorena je i galerija paviljona 5 za sve posjetitelje gdje će biti velika Fan Zona sportova squash (skvoš), badminton, padel, tenis, stolni tenis. Radno vrijeme Sport Festa je od 09.00 do 20.00 sati. (Zg -magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni