Ferdelji kandidat za čelnika HGK

Ferdelji kandidat za čelnika HGK

„Odlučio sam se natjecati jer je važno Komoru revitalizirati, što u situaciji u kojoj je njezin imidž narušen, neće biti lak posao“, poručio je Ferdelji

Rok za predaju ponuda na javni natječaj za funkciju predsjednika Hrvatske gospodarske komore istekao je u petak u ponoć. Ponude se, međutim zaprimaju još putem pošte, pa vjerojatno ni tokom današnjeg dana neće (barem službeno) biti poznata imena kandidata koji bi trebali zauzeti mjesto Nadana Vidoševića.

Kako prenosi poslovni.hr jedini sigurni kandidat zasad je predsjednik Hrvatske udruge menadžera Vladimir Ferdelji. „Odlučio sam se natjecati jer je važno Komoru revitalizirati, što u situaciji u kojoj je njezin imidž narušen, neće biti lak posao. Nadam se i da će biti puno kandidatura, jer što veća konkurencija, to bolje za HGK“, izjavio je Ferdelji. Svoje viđenje restrukturiranja on je iznio u programu koji je bio priložen uz kandidaturu, što je bila obaveza svih kandidata.

Međutim, Damir Kuštrak iz Agrokora, u medijima spominjan kao najizgledniji kandidat, nije bio tako otvoren. U medijima je tek poručio kako nema nikakvih komentara dok se ne zaprime ponude, a slično je poručio i Dragan Kovačević iz Janafa. Ivica Mudrinić iz DT-a je pak bio nedostupan.  (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni