Fantastic Zagreb festival – vrhunski filmovi i projekcije na Medvedgradu

Fantastic Zagreb festival – vrhunski filmovi i projekcije na Medvedgradu

Poseban doživljaj sigurno će biti tijekom projekcija na utvrdi Medvedgrad gdje možete uživati u čak dvije večeri bajkovite atmosfere, i to 3. i 4. srpnja uz odlični američki triler The Drop i kultni klasik The Shining

Ovogodišnje peto izdanje Fantastic Zagreb film festivala, koji se održava od 26. lipnja do 4. srpnja, sprema brojne trilere, klasike, eksperimentalne i kratke filmove, a naslovi regionalnih i europskih premijera zasigurno će zaintrigirati brojne filmofile.

Dom najintrigantnijeg filmskog festivala u regiji i ove su godine fantastična ljetna pozornica Tuškanac, kino Europa/Muller, CineStar Zagreb u Branimir Centru, a posebno odabrane projekcije očekuju nas i na utvrdi Medvedgrad.

Festival se otvara korejskim hitom A hard day (Koma dan) koji majstorski balansira između vrhunske akcije, policijskog trilera i crne komedije, u ljetnom kinu Tuškanac, a osvježenje nakon projekcije potražite u Tesla Power House baru.

Poseban doživljaj sigurno će biti tijekom projekcija na utvrdi Medvedgrad gdje možete uživati u čak dvije večeri bajkovite atmosfere, i to 3. i 4. srpnja uz odlični američki triler The Drop i kultni klasik The Shining.

Organizira se i Europski žanrovski forum gdje će na predavanjima i panel diskusijama sudjelovati više od 30 međunarodnih filmskih profesionalca, dok će se u popodnevnim satima predstaviti 12 regionalnih i međunarodnih projekata u pitching dijelu Foruma.

Forum je otvoren i besplatan za sve filmske profesionalce iz Hrvatske i regije i održava se 2. i 3. srpnja u dvorani Muller kina Europa s početkom u 10:30 sati.

Ulaznice za festival mogu se kupiti od danas u Kinu Europa, te od 26. lipnja na blagajni ljetne pozornice Tuškanac od 20:30 h do 23:30 h. Ulaznice za projekcije u CineStaru mogu se kupiti na webu i blagajnama CineStara.

Cijena ulaznice je 27 kuna, tjedna ulaznica 150 kuna, te studentska 120 kuna, dok su ulaznice za projekcije na Medvedgradu 45 kuna i uključuju prijevoz na/sa Medvedgrada (polazak iz Šestina).

Detaljan program festivala provjerite na linku. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni