Eurosuper 95 jeftiniji za 10 lipa

Eurosuper 95 jeftiniji za 10 lipa

Vozači koji koriste benzinska goriva od utorka će litru eurosupera 95 plaćati 10 lipa manje. Naime, prema informacijama portala cijenegoriva.info u utorak je cijena litre Eurosupera 95 pala za 10 lipa i sada se prodaje za oko 10,19 kuna, ovisno o kompaniji, čime je prosječni spremnik zapremnine 50 litara pojeftinio za pet kuna. Ovo je ujedno i najveći pad cijene Eurosupera 95 u posljednja četiri mjeseca.

Vozači koji koriste dizelska goriva od utorka će međutim litru eurodizela plaćati 2 lipe više nego prošlog tjedna. Eurodizel se sada prodaje po cijeni između 9,51 i 9,53 kune, ovisno o kompaniji. Ovo je sedmi uzastopni tjedan da raste cijena ove vrste goriva. Tijekom tog razdoblja, spremnik od 50 litara poskupio je 36,5 kuna. Litra Eurodizela trenutno je najskuplja u posljednjih šest mjeseci.

Drugi tjedan zaredom poskupio je i autoplin, ovoga puta za četiri lipe po litri. Sada se prodaje po cijeni od oko 4,06, kuna, no i dalje je najjeftiniji Plinski centar Zagreb koji drži cijenu od 3,86 kuna. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni