Europski dan jezika u CKIM-u

Europski dan jezika u CKIM-u

U povodu obilježavanja Europskog dana jezika u subotu, 24. rujna u Centru za kulturu i informacije Maksimir organiziran je program u kojem će se posjetitelji moći upoznati sa šest stranih jezika. Od 10 do 11 sati, na zelenoj površini uz Centar u Švarcovoj 18, održat će se Multi kids day – radionica za djecu, koja završavaa puštanjem balona. Radionica za odrasle održat će se od 11 do 12 sati. U sklopu obilježavanja ovog dana organizirani su kvizovi i igre, a posjetitelji će naučiti kako se pozdraviti i predstaviti na engleskom, njemačkom, španjolskom, francuskom, talijanskom i kineskom jeziku. Bojat će zastave i izraditi knjižicu zastava zemalja Europe, slagati slagalicu – kartu svijeta, naučiti nešto o zanimljivostima i rasprostranjenosti jezika u svijetu, glavnim gradovima i zemljama…

Svi polaznici radionice imaju mogućnost isti dan dobiti više informacija o upisima u radionice stranih jezika za djecu, mlade i odrasle, te ostvariti popust od 15% za upisani jezik!

PRIJAVE OBAVEZNE: 099/6230134

Kontakt osoba: Anita Prka Đurašić

ili mailom: strani.jezici@eurobiz-centar.com

Radionice su organizirane u suradnji Centra za kulturu i informacije Maksimir i škole stranih jezika EuroBIZ Centar. (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni