“Ero s onoga svijeta” danas na Tomislavcu

“Ero s onoga svijeta” danas na Tomislavcu

Zbog lošeg vremena otkazana opera Ero s onoga svijeta u izvedbi ansambla Hrvatskog narodnog kazališta koja se u sklopu festivala Zagreb Classic trebala održati na u nedjelju, na Dan državnosti na Trgu kralja Tomislava.

Novi termin izvedbe ove najpoznatije hrvatske opere zakazan je za danas (ponedjeljak), 26. lipnja s početkom u 21 sat. Organizatori pozivaju sve ljubitelje glazbe da se pridruže i (besplatno) uživaju u glazbi na travi Tomislavca. (zgm)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t