EP Ukrajina: Uremović osigurao medalju

EP Ukrajina: Uremović osigurao medalju

Hrvatski juniorski reprezentativac u boksu Matej Uremović u srijedu je osigurao medalju četvrtfinalnom pobjedom na Europskom prvenstvu, koje se do 23. svibnja boksa u Ukrajini. Riječanin je u odličnom četvrtfinalu kategorije 80 kg pobijedio Moldavca Adriana Biuhaniuca 2:1, čime je postao dvostruki osvajač europske medalje, nakon bronce sa Europskog prvenstva mlađih kadeta u Dublinu 2013. godine.

»Ovo je veliki uspjeh. Matej je ušao kao rezerva i otišao je do kraja. Vjerujemo da u meču sa Ircem ima još toga za pokazati«, zadovoljno je komentirao Izbornik juniora Dragan Vidaić. Suparnik našem Mateju u polufinalu je Irac O’Reilly koji je također podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Bjelorusa Andreyeua.

Da nas je u Ukrajini slobodan dan, a polufinala se boksaju u petak. Matejev meč je po rasporedu 12 meč popodnevne sesije, koja počinje u 17 sati po hrvatskom vremenu. Meč možete pratiti uživo na službenom EUBC youtube kanalu: https://www.youtube.com/channel/UCXHlcDxLnREean4D-PvS41w.(zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni