Eksplozija u Stenjevcu: Jedna osoba ozlijeđena

Iz policije su za Večernji ranije potvrdili da je bilo ‘više od jedne detonacije’.  U prekidu je željeznički promet od Zapadnog kolodvora do Zaprešića  / U rasvjetljavanje slučaja uključene su i obavještajne službe, a događaj zasad ne može biti nazvan terorističkim činom

Noćas oko 00:05 prema dojavi centra 112 na Aleji Bologne preko puta Gospodske ulice došlo je do snažne eksplozije na autobusnoj stanici. Uslijed eksplozije jedna je osoba ozlijeđena, prevezana na hitnu pomoć i trenutno je van životne opasnosti. Sve su žurne službe na terenu, a na ulice su izašli i policajci naoružani ‘dugim cijevima’.

Dogodila se jedna eksplozija, od njenih posljedica ozlijeđena je jedna osoba i to, prema informacijama kojima raspolaže policija, lakše, a materijalna šteta nije utvrđena, izjavio je načelnik Uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić u emisiji Poligraf Hrvatskoga radija. Iz policije su izvijestili kako će načelnik PU zagrebačke Goran Burušić na Aveniji Bologne tokom dana dati izjavu o noćašnjem događaju.

Iz policije su za Večernji list ranije potvrdili da je bilo ‘više od jedne detonacije’. Da su čuli više eksplozija, svjedoče i građani. U prekidu je željeznički promet od Zapadnog kolodvora do Zaprešića, a HŽ je organizirao prijevoz autobusima. Zbog izvanredne situacije putnike mole za razumijevanje i ispričavaju se zbog kašnjenja. Obustavljen je i cestovni promet na dijelu Aleje Bolonje.

Podsjetimo, još traje istraga o eksploziji koja se dogodila prije dva dana na željezničkoj pruzi u Podsusedu. Ni nakon obavljenog očevida policija ne otkriva previše detalja. Poznato je samo da ju je uzrokovala eksplozivna naprava postavljena pokraj pruge. U rasvjetljavanje slučaja uključene su i obavještajne službe, a događaj zasad ne može biti nazvan terorističkim činom. (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni