Edukacija srednjoškolaca u području civilne zaštite

Edukacija srednjoškolaca u području civilne zaštite

Ured za upravljanje u hitnim situacijama pripremio je program „Edukacija učenika srednjih škola u području civilne zaštite“ u sklopu kojeg će se održavati predavanja u zagrebačkim srednjim školama.

Prvo predavanja u nizu održat će se sutra, 14. studenog 2018. u Školi za grafiku, dizajn i medijsku produkciju (adresa: Getaldićeva 2 , Zagreb) s početkom u 14:00 sati.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama je izradio program edukacije zajedno s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje, Vatrogasnim učilištem. Cilj programa je jačanje svijesti i učenje o prijetnjama od prirodnih i tehničko-tehnoloških nesreća, a izvoditi će se kao izvannastavna aktivnost u zagrebačkim srednjim školama. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t